Udover at være amatørfotograf er jeg yogalærer ved Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København. Jeg startede yogalæreruddannelsen i 1995, og  har boet i ashram’en i Købmagergade siden 2011.

Jeg er i sin tid uddannet som keramiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding, og har også studeret datalogi på SDU i Odense og læst sanskrit på KU.

Når jeg tager billeder, er jeg ikke som sådan interesseret i at skildre virkeligheden; det er selv billedet jeg ønsker at finde. Ikke at jeg finder skildringen af virkelighed – historien, øjeblikket – uvæsenlig; dog er det en oplevelse af billedet, en oplevelse hinsides sproget, jeg søger.
Selvfølgelig lykkes det sjældent, og mange af fotografierne er netop et knips af en tid og et sted med den tilhørende lille historie.

Jeg bruger to forskellige kameraer. De fleste billeder er taget med et Nikon D750 og en 24-70 1:2.8 G linse.

Det siges at det ikke er kameraet, men fotografen de laver de gode billeder; men det er nu meget lettere at være fotograf med dette kamera. Det er alle tiders at fotografere med.

Når jeg er ude at rejse bruger jeg et Nikon 1. Det jeg har nu, har jeg to linser til: en 10-30, svarende til en standart zoom, og en 30-110 svarende til 200 mm zoom. Det tager også gode billeder, og er dejligt handy.

Når fotografierne kommer ind på computeren, ryger de lige en tur gennem Ligthroom, og nogle af dem får også en omgang med forskellige af de plugins Nik Collection føjer til Ligthroom.

Kajakpilgrim

Jeg er rigtigt glad for at ro i havkajak og tager tit på ture – lange og korte. Jeg har en blog om ture i kajakken. Du kan læse den her -> kajakpilgrim – rejser på vand